Loading

joi, 4 februarie 2010

Adăuga caseta de căutare Blogger, Blogspot

Google Bara de navigare din partea de sus a blog-urile dvs. Blogger are o casetă de căutare încorporat. Cu toate acestea, poate doriţi să includă o cutie similară în corpul principal al blog-ul dvs. (cum ar fi ceea ce am făcut), sau bara laterală. Altele decât comoditate pentru utilizatori, avantajul este că, spre deosebire de caseta de căutare Google, rezultatele de căutare din această casetă de căutare Blogger.com apărea în corpul principal al blog-ul.


În conformitate cu Template-> Page Elemente fila, faceţi clic pe "Adăugaţi un element de pagină", în locul în care doriţi să vă caseta de căutare să apară. Selectaţi "HTML / JavaScript".


Există mai multe coduri HTML postat pe net. Am încercat câteva, şi a găsit cea care funcţionează după cum urmează

<p align="left"><form id="searchthis" action="vă blog-ul URL-ul/search" style="display:inline;" method="get"><strong> NUMELE de blog <br/> </ strong><input id="b-query" maxlength="255" name="q" size="20" type="text"/><input id="b-searchbtn" value="Search" type="submit"/></ form> </ p>
T9stiri.blogspot.comAmintiţi-vă pentru a schimba vă blog-ul URL-ul pentru a URL-ul sau adresa de web a blog-ul. De asemenea, a schimba numele blog-ul la care pe care doriţi să apelaţi site-ul dumneavoastră. De exemplu, dacă numele dvs. de blog este lung, poate doriţi să scrie ceva de genul "Search Here" sau "Search this site".


Puteţi schimba, de asemenea, "Cauta" pentru a spune, "Hit" sau "Du-te", prin schimbarea valorii.


Salvaţi codul şi de a actualiza pagina dumneavoastră. Dacă doriţi o casetă de lungă sau mai scurtă de căutare, poţi să te joci în jurul cu mărimea. Exemplul de mai sus cu o dimensiune a width = "20" şi valoarea = "Hit" vă va oferi acest lucru

ITI PLACE SITE-UL DA-NE UN LIKE »»

Save on Delicious

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Arhivă blog

Postări populare

Persoane interesate