Loading

miercuri, 26 ianuarie 2011

Maratonul international Dubai 2011, trei romani au demonstrat ca “Granitele nu sunt limite” si ca “Da, Romania poate!”

Maratonul international Dubai 2011, trei romani au demonstrat ca “Granitele nu sunt limite” si ca “Da, Romania poate!”
Dupa ce la maratonul International Bucuresti, Ro Club Maraton a lansat proiectul “Granitele nu sunt limite”, Viorica Gabrian-medic, Dan Lixandru-sociolog, Ilie Rosu – colonel, ofiter in rezerva, toti 3, membri ai clubului, au aderat la acesta. Tinta lor: “7 maratoane, in 6 luni, pe toate continentele”.In luna octombrie 2010 au marcat deja continentul european, alergand impreuna maratoanele de la Bucuresti si de la Atena. Ilie Rosu a alergat in plus si maratonul de la Bruxelles, cu un start din inima Uniunii Europene, unde a parcurs cei 42 de kilometri, purtand in mainile sale, drapelele Romaniei, Uniunii Europene si Belgiei, fiind sustinut de pe margine, de doi dintre ambasadorii Romaniei, ambasadorul Romaniei in Belgia si ambasadorul Romaniei la Uniunea Europeana

Ilie Rosu va alerga pe toate continentele, tinand in mana dreapta drapelele Romaniei si Uniunii Europene, iar cea stanga, drapelul tarii gazda.

In data de 21.01.2011 cei trei au alergat maratonul international de la Dubai, transmitand in timpul cursei un mesaj de pace si de prietenie din partea Romaniei.
Pana in data de 10 aprilie 2010 vor mai alerga la Marrakes (Maroc)-continentul Africa, Atlanta (SUA)-continentul America de Nord, Santiago de Chile (Chile) – continentul America de Sud, Canberra (Australia).

Daca vor gasi finantarea necesara, au in plan sa alerge cu drapelele lor, un maraton intr-unul dintre cele mai inaccesibile puncte de pe glob, pe continentul Antarctica. Dar acest lucru este posibil numai printr-o directa implicare din partea guvernului Romaniei sau din partea uneia dintre “stelutele” de pe drapelul Uniunii Europene.

Aceasta cursa a fost posibila numai cu ajutorul ROMTELECOM, NIKE si TAROM.

La Dubai, pe continental Asia, cei trei au demonstrate IMPREUNA ca “Granitele nu sunt limite”si ca “Da! Romania POATE!”.

ITI PLACE SITE-UL DA-NE UN LIKE »»

Save on Delicious

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Arhivă blog

Postări populare

Persoane interesate