Loading

vineri, 21 ianuarie 2011

Ploieşti: Copiii şomerilor, primiţi la grădiniţă doar pe listele de rezervă

Ploieşti: Copiii şomerilor, primiţi la grădiniţă doar pe listele de rezervă
Copiii ai căror părinţi sunt şomeri nu sunt primiţi la o grădiniţă din Ploieşti, decât pe listele de rezervă. Discriminarea e făcută de conducerea instituţiei, care spune că se teme că nu-şi va mai putea recupera banii pentru alocaţia de hrană de la părinţii rămaşi fără venituri.

ITI PLACE SITE-UL DA-NE UN LIKE »»

Save on Delicious

Un comentariu:

  1. am ramas socata de stilul in care un ziarist isi face treaba ! nu se informeaza ! oameni buni, stit care este diferenta intre o gradinita cu program normal si una cu program prelungit ? dna direstiare este la o gradi cu program prelungit: adica acei copii isi platesc masa de dimineata,pranz si suplimentul alimentar.ea de unde sa acopere costurile respective ? a oferit o solutie foarte buna: gradinita cu program normal . adica este gratuita, dureaza pana la ora 12. dar parintele somer are timp si posibilitatea sa-si ia copilul la ora 12.
    deci care este marea problema ? de ce puneti tampeniile astea de titluri? de ce nu ganditi logic ? sau, de fapt, acel parinte munceste, la negru si... atunci putem face alte deductii, ca nu declara banii castigati, ca nu plateste mai stiu eu ce etc....
    va rog mult, copiii sunt protejati , educati, fara sa va agitati atata cu astfel de porcarii de stiri si titluri neinspirate!daca va aduce un plus la salariu, sa stiti ca aduceti un mare minus educatiei si profesorilor din aceasta tara!asa faceti mereu, veniti cu fel de fel de ineptii, nu verificati ce inseamna un termen sau altul folosit de un profesor si ajungeti sa intoarceti toate lucrurile cu josul in sus!
    foarte urat si pacat ca media a ajuns un mijloc de dezinformare ! pacata ca filosofia muncii dumneavoastra a ajuns sa fie guvernata de mercantilism, si nicidecum de principiul formarii opiniei si educarii maselor !

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Arhivă blog

Postări populare

Persoane interesate