Loading

miercuri, 9 februarie 2011

Maraton Marrakech 2011 - cu drapelele Romaniei, UE si Marocului, pentru copiii din Africa care sufera de malarie

Maraton Marrakech 2011 - cu drapelele Romaniei, UE si Marocului, pentru copiii din Africa care sufera de malarie
n data de 30.01.2010 Ilie Rosu, a alergat pe continentul Africa, maratonul de la Marrakech – Maroc, in cadrul proiectului “Granitele nu sunt limite”, lansat de Ro Club Maraton. A dedicat acest maraton copiilor care sufera de malarie, de pe continentul Africa.

In aprilie 2010, dupa ce a terminat maratonul de la Boston – SUA, a vizitat sediul Organizatiei Natiunilor Unite din New York, afland de existenta unui Programul ONU de combatere a malariei in lume. Cutremurat de efectele devastatoare pe care le produce MALARIA anual in lume - sute de mii de victime, si-a propus atunci sa alerge un maraton pentru aceasta cauza.

Ilie Rosu a purtat in mainile sale pe intreaga distanta de 42, 195 km drapelele Romaniei, Uniunii Europene si Marocului, fiind sustinut pe traseu de copiii carora le-a dedicat cursa.

In cadrul proiectului “Granitele nu sunt limite”, Ilie Rosu – ofiter in rezerva, Viorica Gabrian- medic si Dan Lixandru – sociolog, vor alerga cate un maraton, in 6 luni, pe toate continentele. Au alergat deja maratoanele pe continentele Europa, Asia si Africa.

Ilie Rosu a purtat in curse drapelele Romaniei, Uniunii Europene si tarilor gazda, dorind sa transmita un mesaj de pace si de prietenie si sa arate lumii ca Romania este o tara europeana.

Aceasta cursa a fost posibila cu ajutorul ROMTELECOM si NIKE.

ITI PLACE SITE-UL DA-NE UN LIKE »»

Save on Delicious

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Arhivă blog

Postări populare

Persoane interesate