Loading

luni, 20 februarie 2012

Super Bingo Metropolis, de la Antena 1, nu se mai difuzeaza

Super Bingo Metropolis, de la Antena 1, nu se mai difuzeaza
Potrivit unei stiri transmise de postul Antena 1 in jurul orei 16.25 difuzarea jocului BINGO Metropolis a fost sistata incepand de duminica, 19 februarie 2012.
De mentionat ca emisiunea era programata pentru ora 16.30. „Cu zece minute înainte de începerea emisiunii, reprezentanţii Antenei 1 şi cei ai firmei organizatoare, SC Phoenix Games SRL, voiau să dea drumul la joc. Inspectorii de la ANAF şi cei de la Garda Financiară le-au arătat decizia Comisiei de avizare a jocurilor de noroc şi le-au atras atenţia organizatorilor că dacă dau drumul la joc e infracţiune.

Bodyguarzii de la intrare s-au contrat cu inspectorii şi nu le-au dat voie să intre.
O să depunem plângere împotriva bodyguarzilor pentru obstrucţionarea inspectorilor”, au declarat pentru EVZ surse din cadrul ANAF.
“Am retras licenta de functionare societatii organizatoare a jocului BINGO Metropolis, dupa ce aceasta firma a inregistrat debite neachitate la bugetul de stat.
Masura intra in vigoare dupa ce Secretariatul Comisiei de autorizare ajocurilor de noroc o va transmite contribuabilului”, a declarat pentru HotNews.ro presedintele ANAF Sorin Blejnar.

ITI PLACE SITE-UL DA-NE UN LIKE »»

Save on Delicious

Un comentariu:

  1. rusine anaf eu din bani astia traiam acum am ramas fara bani
    si nici nu stiu daca mai primesc salariul pe ce am muncit

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Arhivă blog

Postări populare

Persoane interesate