Loading

sâmbătă, 12 mai 2012

Cristian Gog marele castigator de la romani au talent sezonul 2

Cristian GogEu care am o pasiune pentru iluzionism, supara natural. Am sa spun direct nu merita sa castige Cristian Gog hai sa o lom rational nimeni nu poate sa-ti induca sa spui ce vrea el.
Singurele variante ramase sunt sa fi vorbit cu juriu adica cu Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre ca sa poata sa ghiceasca si sa le fi spus despre ce sa vorbeasca sau varianta 2 este ca servieta aia sa fi scris singura adica tehnologie de ultima ora exact ca in filmele cu Genesis Band.

Iar faza cu inima este pe bune da a incetinit bataile inimi este practicata pe la yoga si se intalneste des prin India stiu ca show se numeste romania au talent de acum ar trebui sa se numeasca ROMANI PACALITI DE CRISTIAN GOG.
Nu spun ca nu a facut show, spectacol dar ganditi-va cata efort au depus ceilalti concurenti sa se antreneze sa faca repetiti pe cand Cristian Gog sa gandit el la o smecherie sa atraga multa atentie sa folosit de vedete adica de juriu sa fie laudat si cand lucrezi cu vedete logic ca esti vazut mai bine si pe deasupra obligi juriu sa comenteze si uite asa a si castigat

ITI PLACE SITE-UL DA-NE UN LIKE »»

Save on Delicious

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Arhivă blog

Postări populare

Persoane interesate