Loading

duminică, 3 iunie 2012

Cea mai mare gafa de la blogger, blogspot

Astazi pe la ora 12 am vazut si eu ca blogspot.com sa transformat in blogspot.ro fara sa intrebe pe nimeni este de acord cu aceasta decizie nustiu ce sa spun dar este cea mai mare gafa de la blogger de cand sunt eu la ei.

In primu rand mi-a scazut traficul pe toate blogurile care le aveam pe blogspot am ajuns sa am din 13.000 de vizitatori zilnici 600 de vizitatori zilnici. Pe toate blogurile care aveam page rank nu mai am pe 2 aveam page rank 4 pe alte bloguri 4 aveam page rank 3 si astea cu page rank 2 sau 1 destule.

Din 23 de euro care ai castigat aproape zilnic din Google AdSense acum am ajuns sa castig 50 de centi sincer va spun de la ora 12 de dimineata ma doare capu ingrozitor.
In afara fptului ca mia scazut page rank-ul am pierdut toate linkurile care le aveam spre bloguri sincer am muncit degeaba in ultimi 4 ani degeaba.

Acum nu imi mai ramane de cat sa trec toate subdomeniile pe un singur domeniu ca nu cumva in viitor sa ma trezesc cu o alta surpriza de la blogger, blogspot am facut si un plan pentru a recupera vizitatori pierduti, page rank . Cine este pe blogger si vrea sa nu mai aibe probleme in viitor eu pot sa va ofer un nume nou la blogul dumneavoastra totul este gratuit asa veti fi siguri ca orice modificare adusa blogger, blogspot nu afecteaza blogul dumneavoastra si munca

ITI PLACE SITE-UL DA-NE UN LIKE »»

Save on Delicious

2 comentarii:

 1. Astazi am observat si eu aceasta schimbare insa traficul a ramas la fel.
  De asemenea page-rankul este acelasi.

  RăspundețiȘtergere
 2. Te rog sa te uiti bine la page rank pentru ca nu ai. Probabil ai verificat asa exemplu.blogspot.com dar corect este sa verifici exemplu.blogspot.RO

  A doua smecherie o sa pierzi toate backlinkurile care le aveti pentru exemplu.blogspot.com atunci o sa dispara si page rank Google.

  Nici un director,..... nu tine linkuri care nu mai functioneaza

  RăspundeţiŞtergere

  RăspundețiȘtergere

Postări populare

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Arhivă blog

Postări populare

Persoane interesate