Loading

miercuri, 3 octombrie 2012

Primesc spam de la un prost

De 5 zile in continuu primesc spam de la 3 site-uri zi de zi 3 mesaje spam . Nu stiu cat de prost sa fi sa trimiti spam dara fara sa te uiti daca iti aprob sau nu comentariu.
Primul site incearca sa vanda scule si uite cum suna

Siteu comercializeaza la cel mai mic pret din Romania, o gama larga de scule profesionale YATO pentru service-uri auto si vulcanizari precum si scule pentru acasa si scule pentru atelier. Printre marcile de scule comercializate, mentionam YATO, VOREL, STHOR, POWER UP, FLO, LUND. Avem peste 6000 de repere pe stoc din urmatoarele categorii: Truse de scule, Scule auto, scule constructii, scule electrice, scule electricieni, scule instalatori, scule pneumatice.
Chei fixe, chei inelare, chei combinate, chei tubulare, chei reglabile.

Ciocane si dalti, discuri abrazive, discuri circular, discuri diamantate, echipamente de protectie, imbusuri, scule masuratori, menghine si prese, rangi. Scule gradinarit, gratare si accesorii gratar, solutii securitate, echipamente sudura si aparate sudura, surubelnite, scule pentru taiere si aschiere, clesti si patenti, sfori si multe alte scule diverse.


Al doilea site vrea sa-mi vanda elecTrocasnice
Electrocasnice la siteu. Cumpara electrocasnice in promotie! Rate online, reduceri de 7 stele, livrare gratuita! Bine mesajul este mult mai mare are multe cuvinte cheie despre Combine frigorifice, Frigidere despartite prin virgula nu am trecut toate cuvintele pentru ca nu da bine pe google

Al doilea site vrea sa-mi vanda electronice
Ori cum aceste 3 site-uri sunt ale unei singure persoane pentru ca mesajele vin unu dupa altu desi designul nu este acelasi. Sper sa-si vada mesajele si sa inceteze cu spamu nu de alta dar umple casuta cu spam :))

ITI PLACE SITE-UL DA-NE UN LIKE »»

Save on Delicious

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Arhivă blog

Postări populare

Persoane interesate